Vakantie in Maastricht

De vakanties gaan langzaam aan beginnen. Misschien geniet je er al van, misschien moet je nog heel even geduld hebben. Veel mensen zullen ook dit jaar weer kiezen voor een vakantie in Nederland. Blijf je in Nederland, dan mag Maastricht natuurlijk zeker niet op je lijstje ontbreken.

Maastricht biedt alles wat je je maar kunt wensen. Een historische binnenstad, met de leukste winkels. Vergeet niet af en toe omhoog te kijken, want de gebouwen zijn werkelijk geweldig.
Wil je even wat rust opzoeken, dan zijn er mooie parken. 

Op culinair gebied ben je in Maastricht uiteraard ook aan het juiste adres. De stad biedt tal van gezellige restaurants en terrassen.

Zoals een klant laatst zei: "Maastricht is bijna on-Nederlands".  Op elke straathoek hoor je een andere taal, waardoor Maastricht een internationaal karakter krijgt.

En als je dan qua genieten echt de puntjes op de i wil zetten, nodigen wij je graag uit een bezoekje te brengen aan onze gezellige winkel. Je vindt ons aan de Grote Gracht in hartje Maastricht, tussen het Vrijthof en de Markt.

Wij bieden een zeer ruim assortiment van de mooiste toys, heerlijk massage produkten en glijmiddelen, sexy lingerie, duizelingwekkende high heels en de leukste gadgets.

Wij zijn er zeker van dat je bezoekje aan Maastricht er eentje wordt dat je niet snel vergeet 😉

Zien we je snel, in de gezelligste erotiek speciaalzaak van het zuiden?

Enjoy Maastricht en tot snel!

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail