Come visit us in Maastricht

Wat een tijd hebben we achter de rug. Wie had ooit kunnen bedenken dat wij met zulke overstromingen te maken zouden gaan krijgen.

Zo veel water dat met zo veel kracht door de rivieren stroomde dat ze massaal buiten hun oevers traden. Mensen en ondernemingen zijn amper bijgekomen van alle ellende die corona met zich mee bracht. Velen moesten alles waar ze hard voor gewerkt hebben achterlaten om aan het snel wassende water te ontkomen. Bij het zien van de beelden sprongen de tranen in onze ogen. 

Ook hier in de binnenstad van Maastricht was het even spannend. De Maas dreigde ook hier buiten zijn oevers te treden. De aanblik van het enorm snel stromende water, waarin van alles werd meegesleurd, was angstaanjagend. Het scheelde dan ook niet veel, maar uiteindelijk bleef de Maas binnen zijn oevers.

Toen het water weer aan het zakken was, werd de schade nog beter zichtbaar. Hoe kun je zoiets nu nog te boven komen? Hartverwarmend was het dan ook, om te zien hoe mensen zich samen hebben gepakt om de puin te ruimen na dit natuurgeweld. De schouders eronder, je hebt geen andere keus. Wat een respect hebben we voor deze mensen.

Nu hebben de ondernemers in deze gebieden natuurlijk een extra steuntje in de rug nodig. Zij roepen iedereen dan ook op om vooral een bezoekje te brengen aan ons mooie Limburg. Ook al laat het weer ons nog steeds een beetje in de steek, een bezoekje aan Limburg blijft de moeite waard.

Ben je dan in Maastricht, loop dan eens binnen bij de gezelligste erotiek speciaalzaak van het zuiden. Bij ons vind je een groot assortiment met de nieuwste toys, leukste gadgets, lekkerste massageproducten en de meest sexy lingerie. En ben je echt klaar met je regenlaarzen ... dan hebben wij ook nog de meest duizelingwekkende high heels.

Dus zien we je snel?

Lieve groet,

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail