Indian Summer in Maastricht

 Hoe heerlijk is het nog lekker te kunnen genieten van deze nazomer zon. 

Er zijn veel namen voor deze periode van het jaar.
Nazomer, oudewijvenzomer of sint-michielszomer, soms ook wel als Été Indien of Indian Summer aangeduid, het is de periode van eind september tot half november waarin het nog zomerachtig weer kan zijn.

In de ochtend is het al echt wel koud maar we boffen toch ontzettend met die zonnestralen die ons gegund worden. Heerlijk als je uit de wind zit, het zonnetje in je gezicht, een heerlijk drankje en hapje bij de hand ... Genieten!!! En waar kun je nog beter genieten dan in ons mooie Maastricht?

En als u dan toch in Maastricht bent in het kader van genieten, vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan onze winkel.

U vindt bij ons een geweldig assortiment van de nieuwste toys, heerlijke massage produkten, sexy lingerie, geweldige high heels en de leukste spellen en gadgets.

Check jij onze mooie spulletjes liever vanaf thuis, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Lieve groet,

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail