Sexshop Maastricht is open voor afhaal!

Sexshop Maastricht gesloten, wat nu?

Helaas hebben ook wij onze deuren weer moeten sluiten ivm de nieuwe corona maatregelen. 

Heel triest natuurlijk, want nou is het voor jullie en voor de kerstman natuurlijk een stuk lastiger een origineel kerstcadeau te scoren. Of wat dacht je van een Corona Overlevingspakket. Tja, als er dan buiten de deur niet veel spannends meer te beleven is, zullen wij ervoor moeten zorgen dat het binnen spannend wordt en biedt Sexshop Maastricht de mogelijkheid je bestelling af te halen. Hoe mooi is dat? Je hoeft niet te wachten op de postbode die waarschijnlijk de beloofde levertijd niet kan nakomen maar je haalt je bestelling gewoon aan onze deur af. 

Hoe maak je het binnen dan spannender?

Daarvoor ben je bij Sexshop Maastricht aan het juiste adres. Lingerie, toys, couple toys, massage producten, glijmiddelen, wij hebben het allemaal op voorraad. Alle bekende merken onder 1 dak. Womanizer, Satisfyer, We-Vibe, you name it, we've got is. Met deze mooie spullen weten wij zeker dat je een warme kerst tegemoet gaat.

Hoe regel ik dat met Sexshop Maastricht?

Je bedenkt wat je nog nodig hebt en geef het ons door. Je mag het uiteraard ook tegen de kerstman zeggen, die komt geregeld langs om cadeautjes op te halen.

Contact met Sexshop Maastricht nu we gesloten zijn.

Wij zijn telefonisch gewoon bereikbaar, dus laat ons weten wat je zou willen hebben en dan spreken wij samen een tijdstip af, waarop je het kunt komen ophalen. Ons telefoon nummer is  043 - 3210262. Je kunt je bestelling ophalen aan de Grote Gracht 99 in Maastricht.


 Keep safe en tot snel!

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail