Einde lockdown in zicht?

Wij duimen voor een spoedige opening.

Wij wachten in spanning af wat er aanstaande vrijdag besloten zal worden. Worden de huidige maatregelen voortgezet of mogen wij toch onze deuren weer openen voor jullie.

Wij hopen natuurlijk dat laatste, want wij missen de gezelligheid van onze klanten toch wel enorm. Wij hopen natuurlijk dat jullie ons ook wel een beetje gemist hebben en kijken er naar uit jullie weer te mogen ontvangen in onze mooie winkel.

De mooiste producten vind je bij ons.

Wij hebben zoals altijd weer mooie lingerie, de laatste nieuwe, spannende toys, heerlijke massage producten, duizelingwekkende high heels en veel meer spannends voor jullie in huis. Menigeen heeft met dit soort spulletjes de lockdown een stuk aangenamer weten te maken. 

Waarom zou je ervoor kiezen bij ons te kopen?

Zoals zo veel gehoord de laatste tijd: shop local! Daarmee steun je de kleine ondernemers die de binnenstad van Maastricht zo gezellig maken. Wat zou de stad zijn zonder die leuke kleine winkeltjes waar je uren lang rond kunt struinen? Wij hopen dat u zowel gedurende een lockdown als ook daarna ervoor zult kiezen gezellig bij ons binnen te lopen. 

Hoe regel ik dat bij Seksshop Maastricht nu de winkel gesloten is?

Uiteraard kunt u ook gedurende de lockdown bij ons terecht om uw bestelling af te halen. Dagelijks zal er iemand in de winkel aanwezig zijn gedurende een paar uur. Bel ons gerust om een tijdstip af te spreken. 

Contact met Seksshop Maastricht

Wij zijn telefonisch gewoon bereikbaar. Ons telefoon nummer is  043 - 3210262. Je kunt je bestelling ophalen aan de Grote Gracht 99 in Maastricht.


 Keep safe en tot snel!

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail