Are you a Womanizer

Heb jij al kennis gemaakt met dé luchtdruk toy van dit moment? De Womanizer!

Zo ja ... lucky you! Jij zult stralen van geluk, alleen al bij de gedachte dat deze toy op je wacht zodra je thuis komt. Of hoef je niet te wachten tot thuis en heb jij je de Womanizer Starlet of de Womanizer Liberty al ontdekt. Die hebben namelijk een dusdanig formaat dat je ze gemakkelijk in je handtas mee kunt nemen. Always ready for action! 😉

Ken je de Womanizer nog niet? Dan wordt het echt tijd om dit eens te lezen, dan wordt snel duidelijk waarom je de Womanizer snel moet gaan kopen.

Waarom de Womanizer?

Als je de betekenis van het woord Womanizer opzoekt lees je: "Een Womanizer is een man die van vele vrouwen houdt, met wie hij korte relaties heeft". Tja, zo zou de Womanizer natuurlijk wel een beetje kunnen omschrijven. Het is een toy die van alle vrouwen houdt en het mooie is, die liefde is geheel wederzijds, vrouwen houden ook van de Womanizer. Die korte relaties zou je dan weer kunnen vertalen naar de korte tijd die de Womanizer nodig heeft om vrouwen tot grote hoogte te brengen. Kortom de Womanizer is een unieke toy voor vrouwen. Het is de eerste toy die het mogelijk maakt zonder direct contact te stimuleren. Deze stimulatie wordt verkregen met een unieke luchtdruk technologie. Doordat de Womanizer voorzien is van verschillende standen weet hij iedereen tot ongekende hoogtes te brengen. De Womanizer is wereldwijd het eerste product dat deze nieuwe manier van stimuleren gebruikt.

Er is een Womanizer Classic, de klassieker onder de Womanizers. Een Womanizer Premium, het iets luxere zusje van de Classic, een Womanizer Duo, voor dubbel genot, dus vraag je af wat je wil en zorg dat je snel een Womanizer gaat kopen.

De populariteit van de Womanizer is dan ook niet onopgemerkt gebleven. Je leest in de media vaak over deze geweldige toy. Van de Cosmopolitan tot social media, zelfs Heleen van Royen is er vol lof over haar sexdagboek. Iedereen praat erover. In de loop der jaren heeft de Womanizer dan ook verschillende verbeteringen doorgemaakt. Alleen al voor het design zou je de Womanizer aanschaffen. Tel daar nog eens zijn prestaties bij op en je hoeft je niet af te vragen waarom de Womanizer ongekend is in zijn soort.

Nieuwsgierig naar de Womanizer?

Wil je meer weten over de Womanizer, hou dan onze berichten in de gaten, we zullen je de komende tijd nog veel meer vertellen over deze geweldige toy.

Ben je al nieuwsgierig geworden, loop dan gerust eens bij ons binnen. In onze winkel vind je een geweldig assortiment Womanizers en uiteraard nog veel meer spulletjes, waarvan jouw hartje sneller zal gaan kloppen. Wij zijn ten slotte niet voor niets de gezelligste erotiek speciaalzaak van het zuiden. Je vindt ons in hartje Maastricht, aan de Grote Gracht 99, op steenworp afstand van het gezellige Vrijthof en de Markt.

Bekijk jij onze Womanizers liever vanuit je luie stoel? Check dan onze speciale Womanizer website Womanizerkopen.nl.

Tip: Geef je geliefde een Womanizer kado voor valentijnsdag, ze zal je eeuwig dankbaar zijn 😉


Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail