Visit us in Maastricht

Voor goed advies kom je natuurlijk naar de leukste erotiek speciaalzaak in Maastricht

Onze medewerkers staan met veel plezier voor je klaar om je te voorzien van een goed advies. Het maakt ons super blij als onze klanten naar buiten lopen met een tevreden gevoel. Als je onze reviews leest, zul je zien dat ons dat best goed lukt.

Ons assortiment

Toys

In ons assortiment vind je de leukste toys van vele merken. Zoals bijvoorbeeld Satisfyer, Womanizer, Lush, Lelo, DreamToys en Pretty Love. 

Lingerie

Ook ben je ons aan het juiste adres voor mooie lingerie van kant, latex, datex en leer. Je zult je enorm sexy voelen. 

High heels

Wellicht wil je je look compleet maken met een paar mooie high heels van Pleaser. Deze duizelingwekkende beauty's stelen altijd de show.

Gadgets en games

Heb je een feestje en zoek je een grappig kado? Heb je zelf wellicht zin om op een speelse manier een spelletjes avond in te vullen ... Dan moet je zeker eens een kijkje nemen tussen onze gadgets en spellen. Alles uiteraard met een stout tintje. Dobbelstenen, en dan bedoelen we niet de dobbelstenen van Yahtzee 😉, spellen met spannende opdrachten, eetbare slipjes en nog veel meer leuks.

Sale

En natuurlijk hebben wij ook altijd een heleboel leuke sale artikelen. Van lingerie tot toys, zeker de moeite waard om te kijken of je een leuk koopje op de kop kunt tikken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Loop dan snel eens bij ons binnen en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment! Je vindt ons aan de Grote Gracht 99 in Maastricht.

Check jij onze mooie spulletjes liever vanaf thuis, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Ben je misschien specifiek aan het kijken om een Womanizer te kopen? Check dan onze speciale Womanizer webshop womanizerkopen.nl voor ons uitgebreide assortiment Womanizers.

Tot snel!


Team De Grote Gracht



 

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail