Keep it safe, keep it classy

Check ons geweldig assortiment condooms bij Sexshop Maastricht.

Onze gezondheid is ons grootste goed, daar moeten we altijd zuinig op zijn. Gezondheid is niet te koop, laten we er daarom heel bewust mee omgaan.

Het condoom wordt in eerste instantie gebruikt als anti-conceptie middel. Je gebruikt dit dus om te voorkomen dat je zwanger raakt. 

Er zijn echter nog tal van redenen te bedenken waarom het gebruik van een condoom nog meer belangrijk is.  Het kan je namelijk ook beschermen tegen SOA's en HIV. Het is je plicht je verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid, als ook voor die van je partner. 

Ook wij van Sexshop Maastricht vinden het gebruik van een condoom heel belangrijk. Daarom vindt je in onze winkel ook een groot assortiment. We hebben ze in verschillende maten, smaken, kleuren, materialen en van verschillende merken. 

En als je dan toch een bezoekje brengt aan Sexshop Maastricht raden wij je aan ook nog even verder te kijken wat voor moois wij in onze winkel hebben. Je vindt bij ons de nieuwste toys van gerenomeerde merken als Satisfyer, Lush, Womanizer en nog veel meer.
Heerlijke massage producten in de vorm van crèmes, oliën en kaarsjes.  
En niet te vergeten natuurlijk onze fantastische lingerie collectie. Misschien wel gecombineerd met een paar duizelingwekkende high heels...

Loop gerust even binnen. Wij zijn ook op zondag open!


Keep is safe, keep in classy

lieve groet,

Team De Grote Gracht Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail