Koningsdag Maastricht

Onze koning mag dan eindelijk zijn verjaardag vieren in ons mooie Maastricht. Hoe leuk is dat? 

De hele stad kleurt oranje en het koninklijk gezelschap zal met alle Limburgse gastvrijheid worden ontvangen. Een bezoekje aan onze winkel zou natuurlijk super leuk zijn voor hen, maar dat staat helaas niet op hun officiële agenda. 

Uiteraard verwelkomen wij jullie heel graag op deze bijzondere dag in onze gezellige winkel.

Wij willen jullie wel alvast wijzen op het feit dat een groot gedeelte van het centrum is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Zorg er dus voor dat je op tijd in de stad bent en parkeer je auto op een daarvoor aangewezen plek. Zo voorkom je een vervelende boete en zie je wellicht nog wat mooie plekjes van Maastricht, die je anders wellicht gemist zou hebben. 

Op het kaartje van Maastricht, Koningsdag 2022, zie je de route die de koning en koningin af zullen leggen in oranje en in het gebied binnen de blauwe lijn mag je dus niet parkeren.

Uiteraard is ook het openbaar vervoer een optie.

En als je dan in de stad bent, dan breng je natuurlijk even een bezoekje aan onze winkel aan de Grote Gracht. Je vindt bij ons een groot assortiment toys, lingerie, high heels, crèmes en leuke gadgets en spannende spellen. Dat is wat anders dan koekhappen 😉

Dat belooft een geweldige koningsdag te worden.

Ontwijk je de drukte liever,  dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Ben je misschien specifiek aan het kijken om een Womanizer te kopen? Check dan onze speciale Womanizer webshop womanizerkopen.nl voor ons uitgebreide assortiment Womanizers.

Tot woensdag!

Team De Grote Gracht Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail