Naughty Bunny



Wat nou als we deze Pasen eens iets spannender maken ...

Ga bijvoorbeeld eens op zoek naar een vibrerend eitje of ruil de paashaas in voor een Happy Rabbit vibrator. Dat maakt het paasontbijt toch ineens een stuk leuker!

En gelukkig hoef je hiervoor niet lang te zoeken. In onze winkel aan de Grote Gracht is het niet moeilijk deze eitjes en vibrators te scoren. Wij hebben ze niet ver voor je verstopt!

Misschien wil je nog wel iemand verrassen met een leuk kado voor Pasen. Loop dan snel eens bij ons binnen en laat je verrassen door ons geweldige assortiment.

Blijf je liever lekker thuis, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Tip voor de paashaas: van een Womanizer worden alle vrouwen blij! Happy wife, happy life toch? Dus check onze speciale Womanizer website www.womanizerkopen.nl of loop bij ons binnen. Wij hebben ze in onze winkel ook op voorraad! 

Team De Grote Gracht

wenst u fijne paasdagen 

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail