Womanizer


Heb jij al kennis gemaakt met dé luchtdruk toy van dit moment? De Womanizer!

Zo ja ... lucky you! Jij zult stralen van geluk, alleen al bij de gedachte dat deze toy op je wacht zodra je thuis komt. Of neem jij je Womanizer stiekem mee in je handtas? Dat kan namelijk heel goed met z’n mooie design. 

Ken je hem nog niet? Dan wordt het echt tijd om dit eens te lezen!

Waarom de Womanizer?

De Womanizer is een unieke toy voor vrouwen. Het is de eerste toy die het mogelijk maakt zonder direct contact te stimuleren. Deze stimulatie wordt verkregen met een unieke luchtdruk technologie. Doordat de Womanizer voorzien is van verschillende standen weet hij iedereen tot ongekende hoogtes te brengen. De Womanizer is wereldwijd het eerste product dat deze nieuwe manier van stimuleren gebruikt.

De populariteit van de Womanizer is dan ook niet onopgemerkt gebleven. In veel media kom je de Womanizer tegen. En er wordt goed geluisterd naar de bevindingen van vrouwen. Zo heeft de Womanizer dan ook verschillende verbeteringen doorgemaakt. Alleen al voor het design zou je de Womanizer aanschaffen. Tel daar nog eens zijn prestaties bij op en je hoeft je niet af te vragen waarom de Womanizer ongekend is in zijn soort.

Nieuwsgierig naar de Womanizer?

Wil je meer weten over de Womanizer, hou dan onze berichten in de gaten, we zullen je de komende tijd nog veel meer vertellen over deze geweldige toy.

Ben je al nieuwsgierig geworden, loop dan gerust eens bij ons binnen. In onze winkel vind je een geweldig assortiment Womanizers en uiteraard nog veel meer spulletjes, waarvan jouw hartje sneller zal gaan kloppen. Wij zijn ten slotte niet voor niets de gezelligste erotiek speciaalzaak van het zuiden. Je vindt ons in hartje Maastricht, aan de Grote Gracht 99, op steenworp afstand van het gezellige Vrijthof en de Markt.

Bekijk jij onze Womanizers liever vanuit je luie stoel? Check dan onze speciale Womanizer website Womanizerkopen.nl.

Tip: Geef je geliefde een Womanizer kado voor Pasen ipv een chocolade paashaas, ze zal je eeuwig dankbaar zijn 😉


Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail