Kermis in Maastricht

Fun in Maastricht

Het is 10 dagen feest in Maastricht! Van 13 - 22 mei kun je weer genieten van de geweldige kermis op het Vrijthof in Maastricht. 

Zin in iets spannends?

Ga jij voor een spannend ritje in een van de duizelingwekkende attracties of hou jij de kermis liever wat minder spannend en smul jij liever van een lekkere suikerspin? Het kan allemaal als je deze dagen een bezoekje brengt aan ons mooie Maastricht. Na al dit vermaak rust je heerlijk uit op een van de terrassen in de stad. Met het mooie weer in het verschiet is dit allemaal geen straf.

Leukste erotiek speciaalzaak van het zuiden

Als je je bezoekje aan Maastricht dan helemaal compleet wil maken, loop je ook eens even bij ons binnen. Wij zijn de gezelligste erotiek speciaalzaak van het zuiden en wij nemen je graag mee in een wereld van toys, glijmiddelen, gadgets, spellen, lingerie, high heels en nog veel meer. Een bezoek aan onze winkel is net zo spannend als een ritje in een snelle attractie.

Winkel jij liever vanuit thuis?

Blijf je liever lekker thuis, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Womanizer kopen

Vergeet ook niet ons geweldige assortiment Womanizers. Hiervan worden alle vrouwen blij! Happy wife, happy life toch? Dus check onze speciale Womanizer website www.womanizerkopen.nl  of kom langs!

Team De Grote Gracht

wenst u fijne kermisdagen 

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail