Noir Handmade Clubwear en Lingerie

Noir Handmade, comfortabel en sexy


Wat zijn ze mooi, die nieuwe outfits van het label Noir Handmade. Ze zijn zooooo sexy en ze zitten geweldig. De outfits zijn gemaakt van zwarte, hoogwaardige power wetlook die ofwel glandend mat zijn of extreem glanzend. Veel modellen zijn afgewerkt met oogjes, studs, fancy ritsen of zacht kant. Het materiaal voelt extreem glad aan op de huid en is zeer rekbaar, bijna kreukvrij tijdens het dragen. Het voelt als het ware als een tweede huid.

Ideaal voor een avondje los gaan in een sjieke club of gewoon omdat je je er zo ongelofelijk mooi in voelt!

Lingerie en high heels

Uiteraard hebben wij niet alleen het merk Noir Handmade. Bij ons vind je nog veel meer geweldige lingerie merken en duizelingwekkende high heels. Daarmee maak je je look natuurlijk helemaal af.

Toys for boys ... and girls

Naast lingerie ben je bij ons ook het juiste adres voor een zeer ruim assortiment toys. Je zult versteld staan wat er bij ons allemaal te verkrijgen is. Zoek jij een heerlijke massage olie, glijmiddel, condooms, sexy gadgets. You name it, we've got it.

Sexy sale

Vergeet ook niet nog even een kijkje te nemen in onze sale. Deze wordt geregeld bijgevuld dus wellicht kun je nog een mooi koopje scoren.

Ben jij nieuwgierig geworden naar al onze mooie spullen? Kom dan snel een keer langs in onze winkel aan de Grote Gracht in Maastricht. 

Winkel jij liever vanuit thuis?

Blijf je liever lekker thuis, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Womanizer kopen

Vergeet ook niet ons geweldige assortiment Womanizers. Hiervan worden alle vrouwen blij! Of je nou kiest voor een Womanizer Classic, een Womanizer Premium, een Womanizer Liberty, een Womanizer Starlet  of voor een Womanizer Duo, je vindt ze allemaal bij ons. 
Dus check onze speciale Womanizer website www.womanizerkopen.nl  of kom langs in onze winkel!

Tot snel

Team De Grote Gracht


Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail