We love mama

8 mei is het moederdag. Een dag waarop alle moeders eens extra in het zonnetje worden gezet.

Gedurfde moederdag ... 

Misschien is onze winkel niet de meest voor de hand liggende om een cadeau voor je eigen moeder te kopen. Maar het is natuurlijk wel heel erg stoer als je dat wel doet 😉

Je kunt het wellicht ook anders bekijken. Koop eens een leuk, uniek cadeau voor iemand waarvan jij vindt dat zij een geweldige moeder is. Dat kan zomaar een lieve vriendin of collega zijn of je eigen partner.
Dat is weer eens wat anders dan een bosje bloemen of een geurtje. 

Wij zijn er zeker van dat die moeder je heel dankbaar zal zijn...

Je zou kunnen kiezen voor een leuke toy, een lekkere massage olie of mooie lingerie. Of wil je het wat luchtiger houden, dan hebben wij ook geweldige gadgets. Kortom, voor iedere moeder is bij ons wel iets leuks te vinden.

Doe die moeder eens een Womanizer kado!

Wist je dat wij ook een geweldige collectie luchtdruk toys hebben. 100% zeker dat je die moeder heel blij maakt met een fantastische Womanizer. Op onze website womanizerkopen.nl kun je alvast een kijkje nemen en in onze winkel aan de Grote Gracht in Maastricht hebben wij ook deze mooie toys op voorraad.

Loop snel eens binnen en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment.

Kadobon van De Grote Gracht, wie wil dat nou niet?

Vind je het nou echt lastig om voor die lieve, mooie moeder iets te kopen, dan kun je ook kiezen voor een kadobon. Dan kan ze zelf een keuze maken uit al die mooie spulletjes die in de leukste erotiek speciaalzaak van Maastricht te krijgen zijn.

En heb je echt geen tijd om de deur uit te gaan, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website  www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.


Tot snel en een dikke dus voor alle moeders!

Team De Grote Gracht


Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail