Tefaf Maastricht

Wat heerlijk dat we weer kunnen genieten van al het moois dat de kunst te bieden heeft op de Tefaf Maastricht. Na 3 jaar kan iedereen weer genieten van oude meesters tot hedendaagse kunst, prachtige antiek en sieraden, u vindt het er allemaal.

Bourgondisch Maastricht

Waarschijnlijk combineert u uw bezoek aan de kunstbeurs met een bezoek aan onze mooie stad, met haar romantische pleinen, gezellige cafés  en heerlijk restaurants. Als u in Maastricht bent, zou het immers zonde zijn al deze mooie plekken over te slaan. 

Erotiek in Maastricht

Wilt u uw bezoekje aan Maastricht nou net wat extra's geven, is onze winkel de plek bij uitstek die u niet mag vergeten. U vindt ons nabij het Vrijthof en de Markt, dus midden in hartje Maastricht.

U vindt bij ons een ruim assortiment van de mooist love toys, de heerlijkste crèmes, de lekkerste glijmiddelen, de meest sexy lingerie, van onder andere Noir Handmade en de duizelingwekkendste high heels van het Amerikaanse merkt Pleasure Heels. Wij bieden toys van fantastische merken als We-vibe, Womanizer, Satisfyer, Lush, Lelo, Dreamtoys en Pretty Love. 
Dat wilt u toch zeker niet missen. Ieder artikel in onze winkel is een kunst stuk op zich.

Gadgets en games

Heb je een feestje en zoek je een grappig kado? Heb je zelf wellicht zin om op een speelse manier een spelletjes avond in te vullen ... Dan moet je zeker eens een kijkje nemen tussen onze gadgets en spellen. Alles uiteraard met een stout tintje. Dobbelstenen, en dan bedoelen we niet de dobbelstenen van Yahtzee 😉, spellen met spannende opdrachten, eetbare slipjes en nog veel meer leuks.

Sale

En natuurlijk hebben wij ook altijd een heleboel leuke sale artikelen. Van lingerie tot toys, zeker de moeite waard om te kijken of je een leuk koopje op de kop kunt tikken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Loop dan snel eens bij ons binnen en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment! Je vindt ons aan de Grote Gracht 99 in Maastricht.

Check jij onze mooie spulletjes liever vanaf thuis, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Ben je misschien specifiek aan het kijken om een Womanizer te kopen? Check dan onze speciale Womanizer webshop womanizerkopen.nl voor ons uitgebreide assortiment Womanizers.

Tot snel!


Team De Grote Gracht




U kunt natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vindt u ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vindt u niet wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op.


Tot snel!

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail