Feeling hot in Maastricht

Summer in the city

Wat heb je nodig op een mooie zomerdag? Precies, een koud drankje op een gezellig terras, een lekker hapje erbij en ... iets spannends, want deze warme temperaturen doen wel wat met je ...  Dat koude drankje en lekkere hapje is in ons mooie bourgondische Maastricht in overvloed te vinden. Wij kunnen ervoor zorgen dat je iets spannends mee naar huis of naar je hotelkamer kunt nemen. Daarvoor hoef je alleen even bij ons binnen te lopen. Je zult je meteen op je gemak voelen in de gezelligste erotiek speciaalzaak van Maastricht en omstreken.

Toys for boys Γ‘nd for girls

Wij hebben voor jou de allernieuwste toys op voorraad. Toys in de vrolijkste kleurtjes of heb jij liever mysterieus zwart of koninklijk navy blue. Wij hebben ze allemaal.

Sexiest lingerie in town

Zoek jij een verleidelijk lingerie setje. Je bent bij ons aan het juiste adres. Wat dacht je van de super mooie jurkjes, lingerie, party wear enz van onder andere Noir Handmade. Als je het al niet warm genoeg zou hebben, krijg je het daarvan wel. Pas op voor oververhitting πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ In onze party wear zul je de show stelen op elk festival.

 

Gadgets en games

Heb je een feestje en zoek je een grappig kado? Heb je zelf wellicht zin om op een speelse manier een spelletjes avond in te vullen ... Dan moet je zeker eens een kijkje nemen tussen onze gadgets en spellen. Alles uiteraard met een stout tintje. Dobbelstenen, en dan bedoelen we niet de dobbelstenen van Yahtzee πŸ˜‰, spellen met spannende opdrachten, eetbare slipjes en nog veel meer leuks.

Sale

En natuurlijk hebben wij ook altijd een heleboel leuke sale artikelen. Van lingerie tot toys, zeker de moeite waard om te kijken of je een leuk koopje op de kop kunt tikken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Loop dan snel eens bij ons binnen en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment! Je vindt ons aan de Grote Gracht 99 in Maastricht.

Check jij onze mooie spulletjes liever vanaf thuis, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Ben je misschien specifiek aan het kijken om een Womanizer te kopen? Check dan onze speciale Womanizer webshop womanizerkopen.nl voor ons uitgebreide assortiment Womanizers.

Tot snel!


Team De Grote Gracht



Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail