Indian Summer in Maastricht

De nazomer, oudewijvenzomer of sint-michielszomer (soms ook wel als Été Indien of Indian Summer aangeduid) is de periode van eind september tot half november waarin het nog zomerachtig weer kan zijn. Weliswaar daalt in deze tijd van het jaar de gemiddelde middagtemperatuur van ongeveer 20 graden naar 9 graden, maar er zijn ook regelmatig periodes die volledig aan de zomer doen denken.

En dit is zo een week! En ook nog in de herfstvakantie ... hoe mooi kan het leven zijn?

In ons mooie Maastricht is het heerlijk genieten, zittend onder een boom in herfstkleuren, die af en toe zijn mooie bladeren laat neer dwarrelen. Op een van de romantische terrassen die Maastricht rijk is. Heerlijk drankje in je hand, zonnebril op je neus, de zon tintelt op je huid. Wat een rijkdom!

Wil je deze Indian Summer nog een extra tinteling voelen .... vereer ons dan met een bezoekje. In onze gezellige winkel op steenworp afstand van het Vrijthof nemen wij je graag mee op een tripje door de wereld van de erotiek.

Wij bieden een uitgebreide collectie van de nieuwste toys, mooiste lingerie en duizelingwekkende high heels. 

Check jij onze mooie spulletjes liever vanaf thuis, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op. 

Tot snel!


Team De Grote Gracht


Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail