Het is koud in Maastricht

Het is buiten nu wel echt koud. Maar met deze blauwe lucht en een winters zonnetje is het goed toeven in Maastricht.

Er is in Maastricht in elk geval genoeg te beleven. Het mooie Vrijthof hier bij ons om de hoek is omgetoverd in een waar winter wonderland.

Overal ruik je heerlijke lekkernijen, mensen vermaken zich op de prachtige schaatsbaan en genieten van het uitzicht vanuit het schitterend verlichte reuzenrad.

Uiteraard is het met dat uitzicht goed toeven op een van de gezellige terrassen. Heerlijk om even uit te rusten als je moe bent van het shoppen in de met duizenden lichtjes versierde straten van ons mooie centrum.

Een bezoekje aan onze winkel zal je bezoek compleet maken. Je zult verstelt staan van ons mooie assortiment toys, glijmiddelen, massage oliƫn, lingerie, high heels en leuke gadgets voor onder de kerstboom. Als je het bij ons niet warm krijgt weten wij het ook niet meer ...

Je vindt ons aan de Grote Gracht nummer 99, op steenworp afstand van het mooie Vrijthof en de Markt.

En vind je het echt te koud om naar buiten te gaan, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Zien we je snel?

sexy groet,

Team De Grote GrachtMeest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail