International Women's Day

 

Op 8 maart is het Internationale Vrouwen Dag

Internationale Vrouwendag staat elk jaar in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld.

Laten we alle vrouwen eens flink in het zonnetje zetten.
Dat hoort natuurlijk eigenlijk elke dag te gebeuren, maar ja, we hebben het allemaal druk met van alles en nog wat en dus wordt het wel eens af en toe vergeten.

Dus ... je kunt een bloemetje voor haar mee nemen, of voor jezelf natuurlijk.
.......... je kunt een lekker geurtje voor haar mee nemen, of voor jezelf natuurlijk.

Maar wil je nu eens echt een origineel kado voor haar kopen, of voor jezelf, dan moet je je echt laten verrassen door ons ons assortiment toys in de mooiste kleurtjes en meest sjieke uitvoeringen. Ook vind je bij ons heerlijke massage producten, glijmiddelen, condooms, kaarsjes en niet te vergeten super mooie lingerie. Om het helemaal af te maken hebben wij ook een mooi assortiment high heels. En zoek je een leuke gadget of een spannend spel, dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Loop gezellig even bij ons binnen. Je vindt ons in hartje Maastricht aan de Grote Gracht 99. Als je dit combineert met een bezoekje aan een van de vele terrasjes in de buurt, kan jouw dag niet meer stuk.

Check jij onze mooie spulletjes liever vanaf thuis, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op. De vrouw waarvoor jij deze aankoop doet zal je eeuwig dankbaar zijn 😉Lieve groet,

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail