Tattoo Expo Maastricht 2023

Bezoek jij ook de Tattoo Expo op 25 en 26 maart in het Mecc in Maastricht? Dé tattoo beurs van het zuiden, die dit jaar voor de 8e keer plaats vindt.

Er zijn meer dan 80 nationale en internationale artiesten uitgenodigd. Dat belooft dus een zeer grote variatie van tattoo stijlen. Fantastisch natuurlijk om deze mensen aan het werk te zien. Wie weet durf jij zelf nog wel een tattoo te laten zetten. Naast al dit moois zullen er ook stands zijn met kleding, kunst, sieraden en nog veel meer. Dit wil je niet missen als echte tattoo liefhebber.

Tattoos, toys en meer

Zo een mooie tattoo combineert natuurlijk fantastisch met onze sexy lingerie, duizelingwekkende high heels en toys. Onze collectie lingerie en party wear van oa Noir Handmade, Leg Avenue en nog veel meer vooraanstaande merken zal u versteld doen staan. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment van de nieuwste toys, net zo kleurrijk als sommige tattoos. Maar ook voor condooms, glijmiddelen, massage oliën, gadgets, boekjes, BDSM, enz. bent u bij ons aan het juiste adres. 
En als je dan toch in Maastricht bent, hopen wij dat je ook nog even een bezoekje zult brengen aan onze winkel aan de Grote Gracht, gelegen vlak bij het Vrijthof in hartje Maastricht?


Check onze website

Je kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je slechts een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.Wij hopen je snel te zien
en wie weet welke pijlen cupido op zijn boog heeft voor jou ...

Tot snel!

Team De Grote Gracht


Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail