Tefaf Maastricht 2023

De TEFAF gaat weer van start. Misschien mag je er al bij zijn als genodigde. Dan mag je op 9 en 10 maart al gaan genieten.

Van 11 tot 19 maart komt men weer van heinde en  verre  kijken naar de geweldige kunst. Hier moet je bij zijn als verzamelaar, liefhebber of vertegenwoordiger van musea. Maar ook als je niet van plan bent een kunstwerk aan te schaffen is het zeker de moeite waard. 's Werelds meest toonaangevende galeries uit 20 landen presenteren werk van Oude Meesters en antieke kunstwerken, maar ook een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst, evenals sieraden en werken op papier.

Deze kunstbeurs is één van de belangrijkste kunstbeurzen ter wereld. Dat wil je toch zeker niet missen!

En als je dan toch in Maastricht bent, raden wij je aan ook een kijkje nemen in de wereld van de erotiek. Sommige toys zijn ook ware kunstwerken te noemen.

Naast de nieuwste toys vind je in onze winkel aan de Grote Gracht in hartje Maastricht de mooiste lingerie en de meest fantastische high heels. Alles van exclusieve merken. De lekkerste massage producten en glijmiddelen. Zo ben je zeker dat je na een drukke dag op de beurs heerlijk kunt ontspannen.

Je kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Dus wij hopen je snel te zien
en wie weet welke pijlen cupido op zijn boog heeft voor jou ...


Tot snel!

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail