Visit Maastricht, de leukste markten

Weet jij hoe gezellig de Maastrichtse markten zijn?

De Vrijdag Markt

Op vrijdag is er een geweldige weekmarkt met ongeveer 400 kramen. De Vrijdag Markt is daarmee één van de grootste weekmarkten in de Euregio. Er is een enorm aanbod van stoffen en fournituren, een grote bloemen- en plantenmarkt en aangrenzend een vismarkt, die wekelijks veel klanten uit de wijde omtrek mag verwelkomen.


De Woensdag Markt

Op woensdag is er een markt die vooral gericht is op eten en cultuur. Dit is een middelgrote markt die je vooral moet beleven. Zo zijn er kookpresentaties en optredens in relatie tot evenementen in de stad. Uiteraard mogen de verse vis, ambachtelijke streekproducten en de bekende stoffenmarkt niet ontbreken.


De Vlooien Markt

Vind jij het leuk om een vlooienmarkt af te struinen, dan biedt Maastricht elke zaterdag en zondag de mogelijkheid om op de markt en in de Boschstraat op zoek te gaan naar vintage, brocante en antieke pareltjes. Mode, meubeltjes en de leukste hebbedingetjes zijn er te vinden. 

Al dit leuks speelt zich af op en rondom de Markt, slechts enkele meters van onze winkel. Hoe leuk is het dan om je bezoekje aan een van deze markten te combineren met een bezoekje aan onze winkel?

De "Erotiek Markt"  

Zo uitgebreid als het assortiment is op bovenstaande markten, zo uitgebreid is ook ons assortiment. 
De nieuwste toys in frisse kleuren, kleuren waar al het fruit en groente op de markt jaloers op is.
Geweldige lingerie in uitvoeringen waarover de stoffen op de markt slechts van kunnen dromen.
De leukste gadgets, duizelingwekkende high heels, heerlijke crèmes voor een opwindende massage, je vindt het allemaal in onze heerlijke winkel. 

Kortom, maak je dagje Maastricht compleet en loop gezellig bij ons binnen.

Je vindt ons aan de Grote Gracht, die rechtstreeks uitkomt op de Markt. 

Heb jij nou geen zin om de deur uit te gaan? Niet getreurd.

Check onze website

Je kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je slechts een kleine greep uit ons grote assortiment.  Wij zijn druk bezig de shop verder te vullen met de mooiste spullen. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Dus wij hopen je snel te zien
en wie weet welke pijlen cupido op zijn boog heeft voor jou ...

Tot snel!

Team De Grote GrachtMeest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail