We love mama


Het is weer bijna moederdag. Een dag waarop alle moeders eens extra in het zonnetje worden gezet.

Misschien is onze winkel niet de meest voor de hand liggende om een kadootje voor je eigen moeder te kopen. Maar het is natuurlijk wel heel erg stoer als je dat wel doet 😉

Je kunt het wellicht ook anders bekijken. Koop eens een leuk, uniek kado voor iemand waarvan jij vindt dat zij een geweldige moeder is. Dat kan zomaar een lieve vriendin of collega zijn of je eigen partner. Dat is weer eens wat anders dan een bosje bloemen of een geurtje. Wij zijn er zeker van dat die moeder je heel dankbaar zal zijn... Je zou kunnen kiezen voor een leuke toy, een lekkere massage olie of mooie lingerie. Of wil je het wat luchtiger houden, dan hebben wij ook geweldige gadgets.

Kortom, voor iedere moeder is bij ons wel iets leuks te vinden.

Loop snel eens binnen en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment. Vind je het nou echt lastig om voor die lieve, mooie moeder iets te kopen, dan kun je ook kiezen voor een kadobon. Dan kan ze zelf een keuze maken uit al die mooie spulletjes die in de leukste erotiek speciaalzaak van Maastricht te krijgen zijn.

En heb je echt geen tijd om de deur uit te gaan, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website  www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Tot snel en een dikke dus voor alle moeders!

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail