Bierfeest in hemels Maastricht


Op 22, 23 en 24 juni vindt in D'n Hiemel, aan de Bernardusstraat 24 in Maastricht de 24uurs van Maastricht 2023 plaats.

In Samenwerking met Gulpener Bierbrouwerij wordt dit bierfestival door Biervereniging PINT regio Limburg gepresenteerd.

Meer dan 80 verschillende bierbrouwerijen en hun speciaalbieren worden hier gepresenteerd.

Op de donderdag zijn ruim 20 brouwerijen van uitsluitend Nederlands en Belgisch Limburg van de partij op de speciale Limburgse Brouwerijendag.

Op de vrijdag en zaterdag wordt dit uitgebreid met ruim 60 brouwerijen en hun bieren van over de hele wereld.

Dit wil je als echte bierliefhebber natuurlijk niet missen. Het water loopt ons al in de mond bij de gedachte aan al dit lekkers. Met deze temperaturen gaat een heerlijk koud biertje er zeker in.

Ben je dan toch in Maastricht, maak je dag dan compleet met een bezoekje aan onze winkel aan de Grote Gracht in het hartje van de stad, slechts een steenworp afstand van het gezellige Vrijthof en de markt. 

Wij bieden een uitgebreide collectie met de nieuwste toys. heerlijke massage producten en leuke gadgets. Uiteraard hebben wij ook groot assortiment condooms. Misschien heb je nog wel een leuke sexy outfit nodig...Kijk dan eens naar onze geweldige collectie lingerie, geweldige panty's, sexy jurkjes, body jewels, high heels, costumes van o.a. Leg Avenue, Livco Corsetti, Guilty Pleasure, Zado, Black Label, Noir Handmade, Svenjoyment enz. Helemaal af maak je je outfit met onze high heels van Pleaser. 👠

Kom snel langs en ontdek welke pijlen Cupido voor jou op zijn boog heeft.

En heb je echt geen tijd om de deur uit te gaan, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website  www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Geniet van het bier en van elkaar!

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail