Preuvenemint Maastricht


Het sjiekste zomerfeest van het jaar staat weer voor de deur. Op ons prachtige Vrijthof wordt alweer alles klaar gezet voor de 40e editie van het Preuvenemint van 24 t/m 27 augustus 2023.

Dit is natuurlijk een evenement dat je niet mag missen. De naam Preuvenemint komt van het woord preuve (dialect voor proeven) en evenemint (dialect voor evenement).

Ooit begonnen op het Vrijthof als openlucht maaltijd voor het Maastrichtse volk, met als doel  geld op te halen voor nieuwe pakken voor de Stadsschutterij. Inmiddels uitgegroeid tot het grootste culinaire evenement van de Benelux. Nog steeds is het steunen van goede doelen met de opbrengst van het Preuvenemint een belangrijk element en is men trots dat er de laatste jaren grote bedragen gedoneerd konden worden aan talrijke goede doelen.

Wie van lekker eten houdt, Limburgse gastvrijheid en gezelligheid is hier zeker aan het juiste adres. Tevens kan er ook nog genoten worden van veel muziek optredens, dus kun je ook nog een dansje wagen.

Wil je je bezoekje aan het Preuvenemint echter compleet maken, moet je toch ook echt even onze winkel aan de Grote Gracht bezoeken. Hier waagt je je in de wereld van de erotiek en je kunt "proeven" van een geweldig aanbod lingerie, toys, high heels, massage producten, BDSM, verzorgingsproducten, erotische gadgets. Alle grote merken zijn in onze winkel vertegenwoordigd en je zult verstelt staan van ons uitgebreide assortiment. Hoe leuk is het om weer eens een fysieke erotiek winkel met zulke mooie spulletjes te bezoeken. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar en helpen graag met het maken van de juiste keuze. Wij zijn immers de gezelligste erotiek speciaalzaak van het zuiden.

Uiteraard kun je ook een klein gedeelte van ons assortiment bekijken en bestellen op www.sexshopmaastricht.nl. Hierop staat slechts een heel klein gedeelte van ons assortiment, dus mocht je op zoek zijn naar iets specifieks, neem gerust contact met ons op. De kans is zeer groot dat wij het in onze winkel voor u op voorraad hebben.

Wij wensen je een geweldig Preuvenemint en hopen je te mogen begroeten in onze winkel aan de Grote Gracht 99 in Maastricht, op slechts enkele meters van het Vrijthof.

Tot snel,

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail