Indian Summer in Maastricht


De nazomer, oudewijvenzomer of Sint-Michielszomer (soms ook wel Indian Summer genoemd) is de periode van eind september tot half november, waarin het nog zomerachtig weer kan zijn. Weliswaar daalt in deze periode de gemiddelde temperatuur flink, maar er zijn ook regelmatig periodes die aan de zomer doen denken. 

Genieten in Maastricht

En we kunnen nu echt wel spreken van zo een periode. We mogen nog genieten van temperaturen van boven de 20 graden.  In ons mooie Maastricht wordt nog heerlijk genoten, zittend onder een boom in herfstkleuren, die af en toe zijn mooie bladeren over ons heen laat dwarrelen. Strijk neer op een van de romantische terrassen die Maastricht rijk is. Heerlijk drankje in je hand, zonnebril op je neus en geniet van de tintelingen van de zon op je huid. Wat een rijkdom.

Voel de tintelingen bij De Grote Gracht

Wil je deze Indian Summer nog een extra tinteling voelen .... vereer ons dan met een bezoekje. In onze gezellige winkel op steenworp afstand van het Vrijthof nemen wij je graag mee op een tripje door de wereld van de erotiek. De Grote Gracht biedt een uitgebreide collectie van de nieuwste toys, mooiste lingerie en duizelingwekkende high heels. 

De Grote Gracht on-line-shopping

Check jij onze mooie spulletjes liever vanaf thuis, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op. 

Tot snel!

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail