Reuzenfeest Maastricht


In het weekend van 1 en 2 juni is er feest in Maastricht. Het stadscentrum staat dan in het teken van de 11e editie van het Maastrichtse Internationale Reuzenfeest. 

Op zaterdagmiddag trekt de kinderreuzenstoet door de straten en op zondag vindt de grote historische Reuzenstoet plaats. Dit is het hoogtepunt van het feest. Onze stadsreus Gigantius  trekt dan met zijn vele reuze gasten door de stad en zij worden daarbij vergezeld door muziek korpsen en vele andere groepen. Beide stoeten zijn gratis toegankelijk. 

Dit is een waar spektakel dat je zeker niet wil missen.

Als je dan toch in Maastricht bent vinden wij het natuurlijk gezellig als je ook even bij ons binnen komt.  Op zaterdag zijn wij zoals u dat van ons gewend bent geopend tot 20.00 uur. Hou er rekening mee dat op zondag alle winkels in de binnenstad gesloten zijn, dus benut die zaterdag optimaal.

Bij ons vindt je een groot assortiment met de mooiste toys, heerlijke massage producten, de meest sexy lingerie, condooms en  gadgets. En natuurlijk hebben wij ook een heleboel "reuzen" ;) waaruit je kunt kiezen.

En stel je nou eens voor dat je nou net dit weekend de reus van je dromen tegen komt en je bent te klein om deze reus een kus te geven ... dan hebben wij ook nog de meest duizelingwekkende high heels van het merk Pleaser. Met deze heels steel jij dat kusje van die reus, dat weten wij heel zeker!

Uiteraard kunt u altijd online bij ons shoppen. Neem eens een kijkje in onze webshop en bestel snel, makkelijk en discreet.

Een reuze lieve groet,

Team De Grote Gracht

 

Sexshop Maastricht

Seksshop Maastricht, Winkel en online sexshop in erotische artikelen, sexy lingerie, glijmiddel, en de meest populaire sex toys. Ruim 40jaar een begrip in Maastricht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail