We love mama


Zondag 12 mei is het weer moederdag en wie wil nou die lieve mama niet verrassen met een origineel kado. Deze dag mag die mama echt eens in het zonnetje gezet worden.

Durf jij deze moederdag eens iets anders ...

Misschien is onze winkel niet de eerste waaraan je denkt als je begint na begint te denken over een moederdag kado, maar hoe stoer is het als jij dat wel durft?

Een moederdag kado koop je ook niet alleen voor je moeder, maar je kunt ook iemand verrassen waarvan jij vindt dat zij een geweldige moeder is. Dat kan zomaar een lieve vriendin of collega zijn of natuurlijk je eigen partner. Als je het zo bekijkt weten wij zeker dat je bij ons zult slagen voor het ultieme kado voor die moeder. Dat is weer eens iets anders dan een bosje bloemen of een geurtje.

Maar wat kies je dan voor die moeder?

Dat kan van alles zijn. Een leuke toy, een lekkere massage olie of glijmiddel of mooie lingerie. Wil je het wat luchtiger houden, hebben wij ook geweldige gadgets. Kortom, voor iedere moeder is bij ons wel iets leuks te vinden.

Vind je het lastig een keuze uit al dat leuks te maken, dan is een kadobon van onze winkel ook nog een mogelijkheid. Zij kan dan zelf een keuze maken uit al dat moois in onze winkel.

Wij weten zeker dat die moeder je heel dankbaar zal zijn ;)

Trek dus de stoute schoenen aan (en als je die niet hebt, hebben wij daarvan ook een super mooie collectie in onze winkel😉) en kom gezellig langs in de leukste erotiek speciaalzaak van de wijde omgeving aan de Grote Gracht in Maastricht.

Kijk ook eens op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vindt je al een deel van ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan jullie graag te woord.

Tot snel!

Lieve groet,

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail