Andre Rieu 2024


Vrijhof concerten Andre Rieu Maastricht

De zon schijn helaas nog niet zoals wij dat zouden willen, hoewel de vooruitzichten nu gelukkig wel heel goed zijn, maar Maastricht bruist zoals het altijd doet. Maastricht kan weer genieten van de geweldige open lucht concerten van André Rieu op het meest romantische plein van Nederland, het Vrijthof. De traditionele zomerconcerten van de Maastrichtse vioolvirtuoos met zijn Johann Strauss Orkest gaan weer van start en ze zijn blij dat ze eindelijk weer mogen spelen voor geweldig publiek. Maastricht is en blijft toch speciaal, want het is toch Andre's home town.

Romantiek in Maastricht

Heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals. Het worden wederom onvergetelijke avonden vol komische en ontroerende momenten. Maar vooral ook: Heel veel romantiek! Deze concerten vinden dus plaats op steenworp afstand van onze winkel. Wat houdt je dan nog tegen om even om de hoek te lopen en een kijkje te nemen bij De Grote Gracht? 

Leukste erotiek speciaalzaak van het zuiden

Wij zijn de gezelligste erotiek speciaalzaak van het zuiden en wij nemen je graag mee in een wereld van toys, glijmiddelen, gadgets, spellen, lingerie, high heels en nog veel meer. Nadat je bij ons gewinkeld hebt en van het prachtige concert genoten hebt, zet je de romantiek voort in je eigen privé.

Winkel jij liever vanuit thuis?

Blijf je liever lekker thuis, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Met een bezoek aan onze winkel maak je je bezoek aan Rieu en zijn fantastische Maastricht pas echt onvergetelijk!

Muziek en erotiek, een geweldige combinatie!

💖💖💖De Grote Gracht💖💖💖

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail